Nikolas Björklöf

Olen Valviran rekisteröimä osteopaatti ja Salon Kehonhuollon perustaja.
Vastaanottotyöni ohella opiskelen Turun Ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta vuonna 2018. Tämän jälkeen toimin noin puoli vuotta päätoimisesti vastaanotollani kunnes hain Pasilaan OOKK:lle (Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus) opiskelemaan ortopedista osteopatiaa, jossa myös aloitin opinnot vuoden 2018 syksyllä. Valmistuin ortopediseksi osteopaatiksi kesällä 2022, jonka jälkeen tammikuussa 2023 aloitin fysioterapeutin opinnot Turun Ammattikorkeakoulussa.

Olen vahvasti sitä mieltä, että terveydenhuollon ammattilaisten toiminnan kuuluu olla tutkimusnäyttöön perustuvaa ja tämä näkyy niin sosiaalisessa mediassani sekä omassa vastaanottotyössäni.
Opintojeni ja vastaanottotyöni ohella luenkin paljon alan kirjallisuutta ja pyrin jatkuvasti kehittämään omaa osaamistani.

Pyrin olemaan mahdollisimman aktiivinen sosiaalisessa mediassa sekä Salon Kehonhuollon blogin kautta. Tavoitteenani on kumota virheellisiä ja mahdollisesti haitallisia uskomuksia terveyteen, liikuntaan sekä tuki- ja liikuntaelimistöön liittyen ja samalla tuoda esille tutkimusnäyttöön perustuvia näkökulmia.