PALVELUT

Jokaisen vastaanottotapahtuman tavoitteena on keskustella asiakkaan kanssa tämän toiveista ja tavoitteista hoidon suhteen. Haastattelun ja kliinisen tutkimuksen perusteella luodaan asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä yksilökohtainen hoitosuunnitelma.

Tarjoan apua kivun hallintaan, toiminta- tai suorituskyvyn kehittämiseen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntouttamiseen.

01. MANUAALITERAPIA

Manuaaliterapiassa käytetään käsin toteutettavia tekniikoita, tarkoituksena diagnosoida ja hoitaa pehmytkudoksia sekä niveliä.

Hieronnan tavoitteena on hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niihin yhdistettyä kipua ja oireita.

Manuaaliterapiaan sisältyvät erilaiset käsittelyt kuten hieronta, fascia-käsittely, nivelmobilisointi sekä manipulaatio.

(Hoitoaikoihin sisältyy asiakkaan tutkiminen, ym. valmistelut ja vaatteiden vaihto)

02. ORTOPEDINEN OSTEOPATIA

Osteopatia keskittyy tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitamiseen.

Vastaanottotapahtuma alkaa henkilö- ja terveystietojen läpikäymisellä sekä keskustelulla asiakkaan odotuksista, toiveista sekä tavoitteista. Alkuhaastattelun tueksi tehdään fyysinen arviointi hyödyntäen ortopedisiä ja neurologisia testejä. Näiden tavoitteena on selvittää henkilön vaiva ja siihen yhdistetty koettu haitta.

Vastaanotolle voi myös ottaa mukaan toisen ammattihenkilön antamat kirjalliset sekä radiologiset (röntgen, magneettikuvaus) lausunnot.

Yhdessä kliinisen tutkimisen, ammatillisen mielipiteen sekä asiakkaan toiveiden perusteella hoidolle asetetaan tavoitteet sekä suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vastaanotolla voidaan hyödyntää henkilön toiveiden mukaan manuaaliterapiaa, ohjattua harjoittelua, aktiviteettien sopeuttamista tapauskohtaisesti tai neuvomista asiakkaan tilanteen mukaisesti.

FAQS

Mitkä ovat ajanvarauksen peruutusehdot?

Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen palveluaikaa. Peruutuksen voit tehdä Avoinna24-palvelussa, puhelimitse tai sähköpostitse.
Jos perut ajanvarauksen myöhemmin kuin 24 tuntia ennen varaamaasi palveluaikaa, voit tehdä sen ainoastaan puhelimitse tai sähköpostitse ja sinun tulee maksaa 50 % palvelun hinnasta.
Peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan palvelun hinta kokonaan.

Miten pukeudun hoitoa varten?

Vastaanotolle voit pukeutua vapaasti. Suositeltavaa kuitenkin on, että vaatteet ovat joustavat ja tarvittaessa käsiteltävä alue voidaan saada paljaaksi.

Tarvitseeko vastaanotolle ottaa jotain mukaan?

Vastaanotolle voi ja kannattaa ottaa mukaan mahdolliset lääkärinlausunnot. Aikaisemmat kuvantamistulokset kuten magneetti- ja röntgenkuvat suositellaan ottamaan mukaan.

Milloin vastaanotolle ei kannata tulla?

Tietyissä tilanteissa vastaanotolle ei kannata varata aikaa tai on suositeltavaa peruuttaa jo varattu aika.
Kyseisiä tilanteita ovat mm. akuutit sairaudet, kuten kuume, flunssa ja vatsatauti. Jos olet epävarma kannattaako sinun varata aika tai peruuttaa jo varattu aika, ota yhteyttä ja selvitetään asia yhdessä.