Palveluni:

 

Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on perinteistä käsin tehtävää pehmytkudosten muokkaamista.
Hieronnassa käytetään erilaisia otteita kuten sively, puristelu, hankaus, tärinä kuten myös venyttäviä otteita.
Klassinen hieronta lievittää kipua, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta sekä rauhoittaa keskushermostoa.


Fascia-käsittely (Lihaskalvohieronta)
Suoritetaan amerikkalaisten kiropraktikkojen luoman ’’FAKTR’’ (Functional and Kinetic Treatment with Rehab) tekniikan mukaan.
Käsittely tehdään käyttäen rautaisia instrumentteja, kohdistamalla painetta ja hankaamisliikettä, kun lihas on lepotilassa, venytyksessä sekä kuormituksessa.
Faskia-käsittelyä hyödynnetään lihasten kiputiloihin, nivelsideongelmiin, jännerappeumiin, rasituskipuihin ja leposärkyihin.


Urheiluhieronta
Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeiden mukaan.  Urheiluhieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita painottaen erityisesti lihasta venyttäviin ja muokkaaviin otteisiin pitkittäis- ja poikittaissuunnassa. Urheiluhieronnassa hierojan on ymmärrettävä urheilijan lajivaatimukset ja niiden vaikutukset kehoon.


Mobilisointi
Nivelten mobilisoinnilla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä käyttämällä hyödyksi nivelen normaalia liukua luiden välillä. Nivelten mobilisoinnin tarkoitus on lisätä nivelen liikkuvuutta kivuttomasti. Mobilisoinnilla tavoitellaan lisäämään nivelen liikelaajuutta, nivelen aineenvaihduntaa, kivuttomuutta sekä nivelen asennon paranemista.


Kinesioteippaus
Kinesioteippaus on suosituinta erityisesti urheilijoiden parissa. Kinesioteippauksella pyritään vähentämään kipua, korjaamaan vääristyneitä liikeratoja sekä ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Eri teippaustekniikoiden avulla voidaan auttaa asiakasta hänelle toimivalla tavalla. Teippausta voidaan kutsua myös pika-avuksi kipuun.


Purentalihashieronta
Purentalihashieronnassa keskitytään lihasjännityksiin pään ja niskan alueella ulkoisesti sekä suun sisältä. Hoidolla pyritään helpottamaan mm. erilaisia kasvo- ja korvakipuja, päänsärkyjä, tinnitusta sekä leuan kipuilua ja väsymistä.
Purentalihasten käsittely sopii erityisen hyvin henkilöille joilla on mahdollinen purentaelimistön toimintahäiriö (Temporomandibular disorder, TMD) kuten mm. yöpurenta tai käyttävät aktiivisesti kasvojen lihaksistoa esim. puhallinsoittajat, laulajat tai puhumisen ammattilaiset.


Dry Needling
Länsimainen hoitomuoto, jossa neuloitetaan lihasten kipupisteitä akupunktioneuloilla. Dry Needlingillä pyritään vaikuttamaan lihasten triggerpisteisiin, jotka voivat aiheuttaa kiputiloja ympäri kehoa. Pisteiden käsittelyllä vähennetään paikallista lihasjännitystä ja tulehdusta sekä parannetaan lihaksen aineenvaihduntaa.


Kahvakuulakurssit
Ryhmävalmennuksessa opetellaan kahvakuulauksen perustekniikoita sekä nostatetaan sykettä ja parannetaan kestävyyttä erilaisten liikesarjojen avulla.
Kursseille et välttämättä tarvitse omaa kuulaa vaan meiltä löytyy useita 8kg, 10kg, 12kg, 14kg ja 16kg kahvakuulia.
Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse!


(Hoitoaikoihin sisältyy asiakkaan tutkiminen, ym. valmistelut ja vaatteiden vaihto)